facebook_copy  twitter  yelp  youtube

pinterest-button   images   download

 

Health Fitness Strength & Balance

Login - Your Account |Sign Out

<< Schedule for Thu Dec 13, 2018 - Wed Dec 19, 2018 >>


Date:
print view


Thu Dec 13, 2018
Class
Instructor
6:00 am - 7:00 am REV CYCLE Alison Herschberg Williams
7:15 am - 8:00 am 45 MINUTE EXPRESS RIDE Dollar Tan
8:30 am - 9:20 am FULL BODY TONE Anne Harriger
9:30 am - 10:30 am REV CYCLE Jess Nurse
5:00 pm - 5:50 pm REV CORE Katie Horning
6:00 pm - 6:50 pm POWER BARRE Nelly Camacho
6:00 pm - 6:50 pm REV CYCLE Katie Horning
7:00 pm - 7:50 pm REV CYCLE Madi DiDomenicantonio
8:00 pm - 8:45 pm COMMUNITY CLASS Filip Emery

Fri Dec 14, 2018
Class
Instructor
6:00 am - 7:00 am REV CYCLE Anna-Lisa Sharar
8:30 am - 9:20 am REV HIIT CIRCUIT Dollar Tan
9:00 am - 10:00 am THEME RIDE: Kaskade/Deadmau5/Pryda Alison Herschberg Williams
9:30 am - 10:20 am REV HIIT CIRCUIT Dollar Tan
12:00 pm - 12:45 pm 45 MINUTE EXPRESS RIDE Nairi Petrosian
4:30 pm - 5:30 pm REV CYCLE Jazz Grant
5:45 pm - 6:30 pm 45 MINUTE EXPRESS RIDE Jess Nurse
6:00 pm - 6:50 pm FULL BODY TONE Heather Ashley

Sat Dec 15, 2018
Class
Instructor
8:00 am - 8:45 am 45 MINUTE EXPRESS RIDE Jazz Grant
9:30 am - 10:30 am REV CYCLE Courtenay Wilks
9:30 am - 10:20 am FULL BODY TONE Charis Higginson
10:30 am - 11:20 am REV HIIT CIRCUIT Anne Harriger
10:45 am - 11:30 am 45 MINUTE EXPRESS RIDE Dollar Tan

Sun Dec 16, 2018
Class
Instructor
8:00 am - 9:00 am REV CYCLE Alison Herschberg Williams
9:15 am - 10:15 am REV CYCLE Marie Bournoutian
9:30 am - 10:20 am REV TRX STRENGTH Nelly Camacho
10:30 am - 11:30 am REV CYCLE Jess Nurse
10:30 am - 11:20 am REV HIIT CIRCUIT Nelly Camacho
5:00 pm - 5:30 pm 30 MINUTE EXPRESS RIDE Candace Hammer
5:00 pm - 6:00 pm 30/30 FUSION: CYCLE & YOGA Candace Hammer

Mon Dec 17, 2018
Class
Instructor
6:00 am - 7:00 am REV CYCLE Anna-Lisa Sharar
8:30 am - 9:20 am REV TRX STRENGTH Dollar Tan
9:00 am - 10:00 am REV CYCLE Jazz Grant
9:30 am - 10:20 am REV TRX STRENGTH Dollar Tan
12:00 pm - 12:45 pm 45 MINUTE EXPRESS RIDE Jazz Grant
5:00 pm - 5:50 pm REV YOGA FLOW Harry Bui
5:45 pm - 6:45 pm REV CYCLE Nairi Petrosian
6:00 pm - 6:50 pm FULL BODY TONE Heather Ashley
7:00 pm - 7:50 pm REV TRX STRENGTH Nairi Petrosian
7:00 pm - 8:00 pm THEME RIDE: Naughty List Jess Nurse
8:15 pm - 9:15 pm THEME RIDE: Christmas Trap Ride Monic Bello

Tue Dec 18, 2018
Class
Instructor
6:00 am - 7:00 am REV CYCLE Alison Herschberg Williams
7:15 am - 8:00 am 45 MINUTE EXPRESS RIDE Dollar Tan
8:30 am - 9:20 am FULL BODY TONE Charis Higginson
9:30 am - 10:30 am REV CYCLE Jess Nurse
5:00 pm - 5:50 pm REV CORE Katie Horning
6:00 pm - 6:50 pm REV CYCLE Katie Horning
6:00 pm - 6:50 pm POWER BARRE Nelly Camacho
7:00 pm - 7:50 pm REV CYCLE Madi DiDomenicantonio
8:00 pm - 8:45 pm COMMUNITY CLASS Melissa Cordon

Wed Dec 19, 2018
Class
Instructor
6:00 am - 7:00 am REV CYCLE Filip Emery
8:30 am - 9:20 am REV TRX STRENGTH Dollar Tan
9:00 am - 10:00 am Hip Hop/R&B Wednesdays Courtenay Wilks
9:30 am - 10:20 am REV HIIT CIRCUIT Dollar Tan
12:00 pm - 12:45 pm 45 MINUTE EXPRESS RIDE Katie Horning
4:30 pm - 5:30 pm POWER CYCLE Steve Mackel
5:45 pm - 6:45 pm REV CYCLE Nairi Petrosian
6:00 pm - 6:50 pm FULL BODY TONE Heather Ashley
7:00 pm - 7:50 pm REV TRX STRENGTH Nairi Petrosian
7:00 pm - 8:00 pm REV CYCLE Jess Nurse
8:15 pm - 9:15 pm REV CYCLE Jess Nurse